Uthyrning av Tält, Golv, Möbler, Toaletter & Paketering av Konferenser, Event

Om oss

 

Om oss

SeBra Event AB är ett företag med 20 års erfarenhet inom eventbranschen och som ägs av ”Moramasen” Tommy Collett och ”Rättvikskullan” Camilla Collett.

En kort presentation om oss. Tillsammans och var för sig, har vi drivit olika bolag inom dykning, klädproduktion, film, TV & radioproduktion, showproduktion samt på uppdrag av kommuner, företag och föreningar, projekt inom kultur och besöksnäring. Vi har även som anställda haft olika befattningar inom ledning av företag, föreningar och butiker. Därmed kan vi ta till vara på den samlade erfarenheten i våra evenemang och vår evenemangsservice.

I SeBra Event AB har vi också två olika biföretag: SeBra eXpo (Läs mer på: www.sebraexpo.se) där vi jobbar med mässor, möten och marknader. Collett Consulting (Läs mer på: www.collettconsulting.se) där Camilla utvecklar affärskoncept för företag inom framförallt nöjes- besöks- och handelsnäring.

Vi har alltid kunden i fokus när vi levererar.

Välkommen du också!
”Vi ser fram emot att höra från dig!”

 


Vilka är vi:

Tommy_glad

Tommy Collett

VD på SeBra Event AB och håller i alla kontakter och beställning/uthyrning/försäljning och marknadsföring

561661_445407648855045_1531398834_n

Camilla Collett

Har hand om pappersarbetet och avsätter resten av sin tid till att sköta bifirman -Collett Consulting (företagskonsultation och projektledning).

Vasaloppet_2012-282.JPG

Extra personal

Då arbetstopparna är väldigt varierande inom vår verksamhet, har vi våra extra personer som hoppar in vid behov. De är väldigt engagerade, duktiga och kreativa.


 

Kontor & Lager Mora:

Post Adress:
Ålbergsvägen 9
792 33 MORA
Telefon: 070 - 54 173 37
E-post: info@sebraevent.se

Besöks/Leverans Adress:
Örjasvägen 3
792 36 MORA
Telefon: 070 - 54 173 37
E-post: lager@sebraevent.se

Följ oss även på:

Senaste Inläggen:

Facebook:

... See MoreSee Less

View on Facebook

Cykelvasan 2017 inför starten. #cykelvasan2017 #cykelvasan #sebraevent #hyrtoaletten #sälen #sebra #morasweden ... See MoreSee Less

View on Facebook