Företagsevent i Dalarna

Vi har ca 50st olika egna event och dessutom har vi sammarbetspartners runt Siljan och Dalarna, vilket innebär att vi klarar av de flesta typer av evenemang som Företagsevenemang, Konferenser, Möten, Team Buildings, Bröllop & Högtidsdagar, Mässor & Marknader, Privata evenemang, Äventyr och Aktiviteter. Vi åtar oss gärna uppdrag i hela Dalarna och Sverige.

Oavsett om det är den mindre firman eller det större bolaget som vill ha hjälp med ett företagsevent så har vi resurser för det. Vi planerar och utför er upplevelse, konferens, fest, team Buildings eller något annat liknande. Vi träffas och går igenom tillsammans med er vad som ska göras och hur stor del av eventet SeBra Event ska hålla i samt vilken budget som finns, därefter lämnar vi offert och om offerten godtas dras den lilla avgift (start avgiften) av mot fakturan senare.
Vi utför företagsevent bland annat i Mora, Orsa, Älvdalen, Idre, Särna, Malung, Sälen, Vansbro, Leksand, Rättvik, Falun, Borlänge, Säter, Hedemora och Ludvika. Med andra ord i hela Dalarna.

Vi har lång erfarenhet av att planera, genomföra och utvärdera Företagsevent!

Vi skapar ert event någonstans i Sverige

event

SeBra Event ”-Den kreativa lösningen”

Våra delar

Paketering

Konferens​

Teambuilding​

Teambuildings

Fester & Kick Off​

kick off

Bröllop

Aktiviteter

paintball

Äventyr

Äventyr

Mässor & Marknader