Uthyrning av Tält, Golv, Möbler, Toaletter & Paketering av Konferenser, Event

Tomteland

Slide Upplev en unik konferens och boka på Tomteland. Slide Träffa Tomten eller ta en kafferast i Tomtens stuga. Konferera på Tomteland. Slide Upplev en unik konferens på Tomteland och träffa Trollen eller grilla lite i deras hus. Slide Upplev en unik konferens på Tomteland. Slide En restaurangmiljö utöver det vanliga. Boka konferensen på Tomteland.

SeBra Invest stolt ägare av Tomteland sedan 2018!

SeBra Event ABs ägare SeBra Invest AB förvärvade Sagolandet Tomteland och tog över driften av teaterparken den 1 Januari 2018.

Tomtelands ägare sedan 2008, Grönklittsgruppen, är i en fas av snabb expansion som kräver fokus på kärnverksamhetens utveckling där koncernens skid- och boendeanläggningar står i fokus.

-Tomteland behöver en ägare som har rätt kompetens och full koncentration på att utveckla teaterverksamheten vidare. Under en tid har därför diskussioner förts med olika intressenter, där vårt val föll på SeBra Invest AB ägt av familjen Collett. Vi är övertygade om bolaget med Camilla och Tommy Collett i spetsen kommer att kunna utveckla parken framgångsrikt. Camilla Collett har byggt upp Tomtelands koncept samt drivit parken som chef och VD i över 15 år. Kunskapen, erfarenheten och utvecklingsplanerna var avgörande när vi valde efterträdare, säger Anders Blomqvist, Grönklittsgruppens VD.

Tomtelands verksamhet är mycket viktig för Siljansbygdens som dragare till regionen. Grönklittsgruppen äger flera boendeanläggning i området och kommer fortsatt att jobba tätt tillsammans med Tomteland även i fortsättningen.

-Grönklittsgruppen är en av Tomtelands viktigaste samarbetspartner. Som ägare har de gjort ett fint arbete med att utveckla parkens kapacitet. För oss är det en fantastisk möjlighet att nu få ta hand om verksamheten. Upplevelseindustrin växer och Tomteland är en unik produkt vars fantasy- och sagotema, förmedlad med interaktiv teater, ligger helt rätt i tiden. Mora och norra Dalarna är också i en spännande tillväxtfas vilket gör det självklart för oss att satsa här, säger Camilla Collett

-Vi kommer att sätta våra planer i verket direkt. Tomtelands sagovärld kommer växa markant med start redan sommaren 2018, säger Tommy Collett.

Pressmeddelande 21/12 2017

Kontakta gärna:
Camilla Collett, Tomteland AB camilla.collett@tomteland.se Tel: 0733-242452

”Besök sagolandet redan nu”
www.tomteland.se

Våra övriga verksamheter:

SeBra_eXpo_logga_vitbakgr

Mässor, Möten och Exponering

Vi hänvisar till SeBra eXpo för mer information om våra konferenser. Besök gärna vår hemsida www.sebraexpo.se 

Evenemangsservice och Eventproduktion

Collett Consulting

Affärsutveckling och Produkt utveckling

Ta kontakt med oss för mer information om Collett Consulting.


Följ oss på:

Kontor & Lager Mora:

Post Adress:
Ålbergsvägen 9
792 33 MORA
Telefon: 070 - 54 173 37
E-post: info@sebraevent.se

Besöks/Leverans Adress:
Örjasvägen 3
792 36 MORA
Telefon: 070 - 54 173 37
E-post: lager@sebraevent.se

Senaste inlägg:

Facebook:

2 months ago

SeBra Event AB
Förberedelser inför sommaren. En Lyxig toalettvagn är vår nyhet i år. ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 months ago

SeBra Event AB
Alla hjärtans dag på Tomteland ... See MoreSee Less
View on Facebook