Hyr Tält av oss!

Vi har tält från 9kvm och uppåt som passar till: Partyn, olika evenemang, utställningar, försäljningsställen, mässor, marknader, bröllop, högtids stunder, restaurang och serveringsalternativ, möten och mötesplatser, torghandel, kalas och barnkalas samt som vanliga regnskydd.

Tälten är mestadels helvita med valfria fönstersektioner. De flesta går att kombinera med varandra för praktiska ändamål samt att kunna ge ett högre attraktionsvärde med en stilig utformning. De är tåliga, regntäta, vindtåliga, UV-beständiga, välskötta och fina. Vi har tre olika prisnivåer ”Hämta själv”, ”Vi hjälps åt” och ”Fullservice”. ”Hämta själv” betyder att ni hämtar tältet och sätter upp det själva. ”Vi hjälps åt” betyder att vi skickar med en monteringsledare som ansvarar för montering och demontering. ”Fullservice” betyder att ni endast behöver peka var tältet skall stå. Sedan sköter vi resten.
Vi levererar till alla orter i Dalarna som t.ex. Mora, Orsa, Idre, Särna, Malung, Sälen, Vansbro, Dala-Järna, Leksand, Rättvik, Falun, Borlänge, Hedemora, Avesta, Säter, Ludvika, Smedjebacken och Grängesberg.

Våra tält tillhör de mest kvalitativa på marknaden.

SeBra Event AB

”Säkra ditt evenemang mot regn och rusk”

Prisnivåer:

Våra tält passar som, partytält, bröllopstält, festtält, evenemangstält, mässtält och försäljningstält

Partytält

Evenemangstält i Mora -SeBra Event AB

Bröllopstält

SeBra Event AB

Festtält

Försäljningstält

Tält

Restaurangtält

Restaurangtält SeBra Event AB

Evenemangstält

SeBra Event AB

Mässtält

talt_moraik2

Pop-up tält

Sexkantstält

Sexkantigt tält

Vårat Sexkantiga tält är ett av de vackraste och passar utmärkt till Högtidsdagar och finare träffar. Tältet är 64kvm och tar emot 30-50 sittande matgäster.

Topptält

Topptält

Våra topptält finns i storlekarna 5x5meter och 3x3meter. De är helvita med 50% fönstersidor. De kan med fördel kopplas samman med varann samt även fungera som entré eller bar/garderobs utbyggnad på våra sektionstält.

Stortält

Stortält på Åmåsäng

Våra sektionstält (Stortält) finns i 8-10meters bredd som bygges till sektioner om 3 meter i all oändlighet (typ: 8×3,6,9,12 osv alt. 10×3,6,9,12,15 osv).

Komplettera gärna med golv, möbler och toaletter! Eller varför inte belysning för extra mysfaktor!
Camilla Collett
VD Tomteland AB