Hyr Bröllopstält av oss!

Våra Bröllopstält är helvita med valfria fönstersektioner. Tälten går att kombinera med varandra för högre mysighetsfaktor och av praktiskt skäl. Alla våra Bröllopstält är tåliga, regntäta, vindtåliga, UV-beständiga, välskötta och fina.

Vi har bröllopstält från 9kvm och uppåt som även passar till: Partytält, Evenemangstält, Utställningstält, Försäljningstält, Mässtält, Dop-tält, Festtält, Restaurangtält, Mattält, Garderobstält och vanligt regnskydd.
Vi levererar Bröllopstält till Mora, Orsa, Idre, Särna, Falun, Borlänge, Hedemora, Gagnef, Leksand, Rättvik, Siljansnäs, Säter, Avesta, Sälen, Malung och Älvdalen. Hela Dalarna.

Våra bröllopstält tillhör de mest kvalitativa på marknaden.

 

SeBra Event AB

"Skapa fina minnen på en unik plats"

Prisnivåer:

Komplettera gärna med golv, möbler och toaletter! Eller varför inte belysning för extra mysfaktor!
Camilla Collett
VD Tomteland AB

Våra tält passar som, partytält, bröllopstält, festtält, evenemangstält, mässtält och försäljningstält

Partytält

Evenemangstält i Mora -SeBra Event AB

Bröllopstält

SeBra Event AB

Festtält

Försäljningstält

Tält

Restaurangtält

Restaurangtält SeBra Event AB

Evenemangstält

SeBra Event AB

Mässtält

talt_moraik2

Pop-up tält

Sexkantstält

Sexkantigt tält

Vårat Sexkantiga tält är ett av de vackraste och passar utmärkt till Högtidsdagar och finare träffar. Tältet är 64kvm och tar emot 30-50 sittande matgäster.

Topptält

Topptält

Våra topptält finns i storlekarna 5x5meter och 3x3meter. De är helvita med 50% fönstersidor. De kan med fördel kopplas samman med varann samt även fungera som entré eller bar/garderobs utbyggnad på våra sektionstält.

Stortält

Stortält på Åmåsäng

Våra sektionstält (Stortält) finns i 8-10meters bredd som bygges till sektioner om 3 meter i all oändlighet (typ: 8×3,6,9,12 osv alt. 10×3,6,9,12,15 osv).