Uthyrning av Tält, Golv, Möbler, Toaletter & Paketering av Konferenser, Event

Tält

 

Hyr Tält av oss!

Vi har tält från 9kvm och uppåt som passar till: Partyn, olika evenemang, utställningar, försäljningsställen, mässor och marknader, bröllop och högtids stunder, restaurang och serveringsalternativ, möten och mötesplatser, torghandel, kalas och barnkalas samt som vanliga regnskydd.

Tälten är mestadels helvita med valfria fönstersektioner. De flesta går att kombinera med varandra för praktiska ändamål samt att kunna få ett högre attraktionsvärde med en stilig utformning. De är tåliga, regntäta, vindtåliga, UV-beständiga, välskötta och fina. Vi har tre olika prisnivåer ”Hämta själv”, ”Vi hjälps åt” och ”Fullservice”. ”Hämta själv” betyder att ni hämtar tältet och sätter upp det själva. ”Vi hjälps åt” betyder att vi skickar med en monteringsledare som ansvarar för montering och demontering. ”Fullservice” betyder att ni endast behöver peka var tältet skall stå. Sedan sköter vi resten.
Vi levererar till alla orter i Dalarna som t.ex. Mora, Orsa, Idre, Särna, Malung, Sälen, Vansbro, Dala-Järna, Leksand, Rättvik, Falun, Borlänge, Hedemora, Avesta, Säter, Ludvika, Smedjebacken och Grängesberg.

Våra tält tillhör de mest kvalitativa på marknaden.

Prisnivåer:

 

”Säkra ditt evenemang mot regn och rusk”

 


  • ”Hyra” – Du står själv för montering. Vårt billigaste alternativ som passar dig som är van att bygga tält!
  • ”Vi hjälps åt” – Passar dig som har vana av tältbygge men ändå vill ha hjälp från oss!
  • ”Fullservice” – Du pekar vart tältet ska stå så fixar vi resten! Full service från början till slut!

Komplettera gärna med golv, möbler och toaletter! Eller varför inte belysning för extra mysfaktor!

Våra tält passar som, partytält, bröllopstält, festtält, evenemangstält, mässtält och försäljningstält.

Sexkantigt tält

Sexkantstält

Vårt Sexkantiga tält är ett av de vackraste och passar utmärkt till Högtidsdagar och finare träffar. Tältet är 64kvm och tar emot 30-50 sittande matgäster.

Tält med topp

Topptält

Våra topptält finns i storlekarna 5x5meter och 3x3meter. De är helvita med 50% fönstersidor. De kan kopplas samman med varann samt fungera som entré eller bar/garderobs utbyggnad på våra sektionstält.

poppupptalt300225

Pop-up Tält

Våra Pop-Up tält (Kvick upp) är praktiska vid mindre behov och bara över dagen då de är enkla att sätta upp. De har storlekarna 3x3meter.

Tält på Åmåsäng

Stortält

Våra sektionstält (Stortält) finns i 8-10meters bredd som bygges till sektioner om 3 meter i all oändlighet (typ: 8×3,6,9,12 osv alt. 10×3,6,9,12,15 osv).


Kontor & Lager Mora:

Post Adress:
Ålbergsvägen 9
792 33 MORA
Telefon: 070 - 54 173 37
E-post: info@sebraevent.se

Besöks/Leverans Adress:
Örjasvägen 3
792 36 MORA
Telefon: 070 - 54 173 37
E-post: lager@sebraevent.se

Följ oss även på:

Senaste Inläggen:

Facebook:

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.