[rev_slider zorngarden]

 

[two_third]

Zorngårdens Julmarknad

Zorngårdens Julmarknad drivs av SeBra eXpo tillsammans med Café Zorn i Mora. Zorngårdens Julmarknad är en traditionell julmarknad med hög kvalité vad gäller utställare, produkter och försäljare klädda i gammaldags beklädnad.

Den 6 december 2014 var det premiär för Zorngårdens Julmarknad. Det blev en succé med ett tusental besökare. Allt tyder på att Zorngårdens Julmarknad fortsättningsvis kommer att växa och bli större men bibehålla den höga kvalitén på utbudet samt att det kommer att finnas massor för barnen att göra. Bl.a. Specialvisning av Zorngården för barnen(vuxenförbjudet), Pysselverkstad och åka häst med släde/vagn.
Julmarknaden lägger stor vikt vid att varorna som säljs ska vara äkta hemslöjd, konst, hantverk och hembakt bröd. Zorngårdens Julmarknad består även av gårdscafét Café Zorn, Zorngården, Zornmuseet och Zornbutiken.

Exempel på medverkande 2014: Kaplangårdens Konst & Hantverk, Busgården Skinn & Utbildning, Klucker Design, Aprilia Design, Rättviks Mikael med träskålar, Maria Wiik Öhagen, Vindsverkstaden, Zornbutiken med fler.

Om ni är intresserade att vara med som besökare eller sälja någonting på Zorngårdens Julmarknad, så ta kontakt med oss så lägger vi in er i våran ”intresse bank”. SeBra eXpo är alltid intresserade av nya inslag som inte alltid måste vara försäljning utan även underhållning såsom eldjonglörer, artister, mm.

Vi har alltid kvalitén i fokus när vi genomför Zorngårdens Julmarknad.

Välkommen du också!

[/two_third]
[one_third_last]
snirkel

”Välkomna till Zorngårdens Julmarknad i Mora den 5 december 2015 Kl. 11:00-17:00”

[/one_third_last]

 


Våra egna mässor och Marknader:

[one_third]
sebra_expo

Mässor

Vi hänvisar till vår bifirma SeBra eXpo för mer information om våra mässor. Ni kan gå in på hemsidan www.sebraexpo.se eller www.moramassan.se

[/one_third]
[one_third]
zorngarden_vinter_slider

Zorngårdens Julmarknad

Ta kontakt med oss för mer information om Zorngårdens Julmarknad.

[/one_third]

[one_third_last]

Korsnas_logga_700

Julmarknad Korsnäsgården

Ta kontakt med för mer information om Julmarknad på Korsnäsgården.

[/one_third_last]